Werkwijze

1

 

1e afspraak

Is een vrijblijvend gesprek bij u thuis waarin ik de nieuwe tuinwensen aanhoor. Ook zal ik alvast enkele ideeën/ aanpassingen voorstellen. Tijdens dit gesprek zal er een ontwerpprijs genoemd worden. Indien we een akkoord hebben zou ik (indien nodig) de te ontwerpen ruimte inmeten en de maatvoering van huis en tuin noteren.

 

Praatplan

Als de nodige maatgegevens zijn verzameld kan ik aan de slag gaan met het opzetten van de tekening. Beginnend met het pand, kavel en vervolgens het 1e ontwerp. Als het 1e ontwerp klaar is wordt er een vervolgafspraak gemaakt. Het ontwerp wordt in 3d gepresenteerd middels een filmpje zodat we een goed beeld krijgen van de veranderingen. We kunnen dieper en gedetailleerd in het plan duiken. Aan het eind van dit gesprek wordt er een A3 formaat kleurprint achtergelaten. Zodat u het plan op u in kan laten werken, zodat ik in de dagen erna de eventuele wijzigingen kan doorvoeren in het definitieve tuinplan.

2

3

Eindontwerp

Nadat de besproken punten van het 1e ontwerp zijn verwerkt komen we uit bij het eindresultaat. Tijdens het 3e gesprek zal ik het uitgewerkt plan presenteren middels een definitief filmbestand, een presentatieprint en een gelamineerd werktekening op schaal. U heeft zelf alle keus welke onderdelen er door wie of welk bedrijf uitgevoerd zullen gaan worden. Hierin kan ik natuurlijk voor u een adviserende rol betekenen.

 

Beplanting

Planten die in het belang zijn van het ontwerp worden vermeld op de tekening. De rest van de beplanting word niet in detail vermeld in mijn ontwerpen. Voor een meerprijs zou ik een uitgekiend beplantingsplan kunnen maken en/of bestellen. Indien de bestelde planten bij u zijn gearriveerd lijkt het mij gezellig om samen de planten met u in te planten en de gehele klus netjes met elkaar af te ronden.

 

4